Träffar

På den här sidan kan du läsa om och se bilder från möten och träffar. Fungerar nu på samma sätt som Gallerisidan. Klicka på det album du vill titta i. Albumets alla bilder visas som tumnaglar. Klicka på en bild så visas de stort med ev. bildtexter. För att komma tillbaka till Träffar-sidan med albumen, klicka bara på länken Träffar fotoalbum.

Årets årsmöte hölls den 7 april med ett tjugotal medlemmar närvarande. Efter mötet drogs vinnarna bland de som deltagit i vårens syaktivitet, och vi hade också vernissage av bilderna på de inskickade kreationerna för den följande gissningstävlingen. Ett pris lottades dessutom ut bland de som deltog i mötet. Sedan övergick eftermiddagen i Barbie-träff med fritt fram att äta, shoppa och mingla; föreningen bjöd på tacos och paj till kaffet. Stort tack till värdparet som lagade maten och lät oss ’invadera’ deras hem!
Bild 2-4 visar en deltagarskara som har växt med åren. De är så kallade resedockor som Barbieringens medlemmar tar med. Flera av dem har egna Instagramkonton och på hemsidan under Barbiefakta/Länkar finns det en lista på några.