Träffar

På den här sidan kan du läsa om och se bilder från möten och träffar. Fungerar nu på samma sätt som Gallerisidan. Klicka på det album du vill titta i. Albumets alla bilder visas som tumnaglar. Klicka på en bild så visas de stort med ev. bildtexter. För att komma tillbaka till Träffar-sidan med albumen, klicka bara på länken Träffar fotoalbum.

Årets Barbie-mässa i samarbete med Barbieringen hölls i Övertänger utanför Falun, och huvudarrangör var Camilla Snögren Ohls. Camilla hade ordnat allt jättefint: på scenen i Tängergården där vi höll till hade hon förutom Barbieringens lapptäcke dukat upp sin utställning Barbie idag med massor av fina, nyare Barbie-dockor i deras kartonger; rejäla bord för oss säljare var utplacerade i den ljusa lokalen och i köket huserade Camillas mamma och ett par andra damer bland fika, smörgåsar och korv. Till och med skyltarna vid entrén var snyggt textade av ett riktigt proffs.
I ett hörn av lokalen kunde man rösta på sin favorit i föreningens fototävling som pågått under sommaren, och dessutom lottades priser ut bland de besökande. Tävlingsbidragen finns att se under Galleri.

Förutom mässan kunde man också besöka Camillas Barbieland, som är under uppbyggnad men som kommer att bli en anledning att besöka trakten fler gånger. Övertänger är nu inte den mest centrala orten precis, och visst var det lite nervöst om det skulle komma några besökare, men det hade vi inte behövt oroa oss för! Camilla hade lyckats komma med i Radio P4 Dalarna på fredag eftermiddagen och i lördagstidningen, så vi fick fin extrareklam därifrån, och både samlare från norr och söder tillika andra besökare strömmade till, minglade, shoppade, trivdes och visade att Barbie minsann är ett dragplåster var hon än är!
Det blev en kul, trevlig och på alla sätt lyckad dag, trots lite regn, och jag tror de flesta åkte därifrån nöjda.

Bilderna från mässan är tagna av Arne Andersson, Carin Rönnholm, Kerstin Bergström, Pia Fältgårdh och Åsa Lindh.