Träffar

På den här sidan kan du läsa om och se bilder från möten och träffar. Fungerar nu på samma sätt som Gallerisidan. Klicka på det album du vill titta i. Albumets alla bilder visas som tumnaglar. Klicka på en bild så visas de stort med ev. bildtexter. För att komma tillbaka till Träffar-sidan med albumen, klicka bara på länken Träffar fotoalbum.

Under våren samarbetade Barbieringen med leksaksmuseet i Fisksätra om utställningen Barbie fyller 60. Utställningen visade bl.a. Barbie genom tiderna från den allra första Ponytail #1 till de nya Fashionistas med olika kroppstyper. En samling av Doris Sanden ingick också.

Utställningen invigdes på Barbies födelsedag den 9:e mars för att fira hennes 60-årsdag, dockorna som visades var inlånade av ett flertal av Barbieringens medlemmar.
En trevlig träff för medlemmarna hölls på eftermiddagen i det närliggande Folkets Hus.

Invigningsdagen avslutades med en middag för att fira Barbies födelsedag och även att föreningen i år fyller 25. Tyvärr verkade Barbie inte kunna konkurrera med Melodifestivalen då vi bara blev sju till bordet.
På museets initiativ höll föreningen en mässa i Folkets Hus den 11 maj. Efter visst besvär med att komma in i lokalen genomfördes den trots att Stockholmspubliken uteblev, de som tog sig dit var överens om att det ändå varit en trevlig mässa.